lördag 8 januari 2011

Jullov

Nu har jag haft ett långt och härligt jullov tillsammans med mamma och pappa. Jag har lekt både ute och inne. Snö är härligt och att träffa kompisar. Jag har varit i badhuset två gånger, det var jätteskoj. När pappa var med åkte vi vattenrutchbana. Oj vad snabbt det gick.
Här kommer lite bilder på olika saker jag hittat på under ledigheten. Jag och mamma är ute och eldar. Vi har åkt spark också det går snabbt på våran väg. Laban är med och busar.
Jag har hälsat på mormor och morfar flera gånger. Här busar jag och provar morfars glasögon.

En dag lekte mamma och jag Pippi Långstrump, då var jag så här fin nästan hela dagen.

Jag har lekt med Tua. Här är vi hemma hos henne och kör spark tillsammans. Det var kul men vi ville köra båda två så vi blev lite osams.
Min nya favoritfigur är Nalle Puh. Jag har en fin bok som vi läser varje dag och på nyårsafton fick jag en film av morfar och mormor som också handlade om Nalle Puh. Många av mina lekar handlar om Puh och hans vänner. Jag och mamma har grävt Kanins hål ute, så där fastnar vi och måste dra ut oss. Jag har en skön stil när jag kollar på tv. Strumporna har jag också fått från mormor och morfar, fina eller hur.

På måndag ska mamma och pappa jobba igen så då ska jag till Dumle och leka med alla barnen. Det blir skoj. Mamma ska jobba tre veckor och sedan väntar vi på nya bebisen. Mammas mage är jättestor och ibland sparkas bebisen. Det blir spännande när den kommer ut.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar