måndag 31 oktober 2011

Kusinkalas

I helgen åkte jag, Ebba, mamma, mormor och morfar till Linköping för att fira kusin Gösta som fyllt 2 år. Jag fick sitta fram i bilen med morfar och se på film, det var lyxigt. Ebba sov eller skrek, hon gillar inte att sitta fast i bilen.
På fredagskvällen fick Gösta paket av oss. Vi lekte med hans nya saker och åt popcorn.
 På lördagen kom flera av Göstas släktingar och var med på kalaset. Det blev mycket lek och bus. Jag, mamma och Ebba tog en tur till en lekpark efter lunch, för då skulle Gösta sova lite. Jag gick jättelångt och blev lite trött när vi skulle hem. Jessica gjorde en jättegod tårta som vi kalasade på, efter att vi sjungit och hurrat för Gösta. Han kunde blåsa ut ljusen själv.


På söndagen blev det ju vintertid, vi vaknade jättetidigt. Det blev pyjamasmys i soffan framför Bolibompa och sedan när det blev ljust tittade vi på bilar ute på vägen.

Vi hann med mycket på söndagen. Äta frukost hemma hos Jessica och sedan på mormor och morfars hotell. Leka i trädgårdsföreningens fina lekpark. Äta lunch och busa med Gösta. Åka bil hela vägen hem till Underberg. Det var en härlig kalashelg, tack Gösta!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket själva. Det var jätteroligt att ni ni var med och kalasade. Snart är det ju dags för fest igen. Gösta var nog också nöjd med helgen men han längtar lite efter Bärgarn. Kram från moster.

    SvaraRadera